Voi olla, että joku ihimettelöö tuota "sianpylly" sanaa. Mutta hyytelökakku on saanu meijänperheessä tuollasen kutsumanimen. Ja tarina tulee tässä: Poika (sillon 6v) imetteli, että mitä on liivatelehdet. Yritin sitten selittää, että liivate on valmistettu sian nahasta tai muista sian "osista". Pojalle tämä sitten jäi mieleen ja seuraavan kerran ku hyytelökakun näki jääkaapissa hyytymässä niin kysyi:"Äiti onko tuo nyt sitä sianpyllykakkua?"

Tämä ohoje on, se mitä yleensä käytän. Joskus lisään siihen jotain, karkkirouhetta, suklaa/salmiakkikastiketta, marjasosetta, mitä nyt tuloo mieleen. Tämä on perusohje, millä nytkin tein pojan yllärikakun. Kukkakoristeet marsipaania. Tuota koristeluhommaa haluaisin niin opetella, kai se tuloo täässä samalla, se oppi.

-Puoli pussillista suklaapisarakeksejä tai puoli pakettia digestivejä

-vajaa 100 g voita

-1 prk Flora vanillaa vaahdotettuna

-200g maustamatonta tuorejuustoa

-n 1 dl tomusokeria

-4 liivatelehteä

py%C3%B6r%C3%A4t%20004-normal.jpg