Muutettiin viikkositte taloon, jossa on leivinuuni ja puuhella. Nyt on ilo ylimmillään ja uskon että tulee leivottua entistä enmmän. Ainaki näin talvisaikaan ku pitää tai saa lämmittää säännöllisesti.
Aattelin, että on varmaan opetteluss leipominen ku en oo kuunaan itekseni leivinuunisssa leiponu. Ja suunnittelin että pitää alottaa jollain helpoilla jutuilla, joissa ei voi kämmätä, mutta ekkana työnsin sinne suklaapiirakan :) Ei palanu ja tuli hyvä.
Tänään sitte tein kaks kääretorttupohjaan valkosuklaacharlottaa varten. Pienen p ullataikinan pyörittelin korvapuusteiks, ei palanu ja tiikerikakun vimpaks. Kaikki onnistu!! Vähä mää oon hyvä.
IKEAsta ostin eilen sellasen rautaritilän arinanpääle, ettei uunipelti tuu ihan arinaa vasten. Jos välttys niiltä pelätyiltä mustapohjasilta pullilta, mitä ihan ekana pelkäsin.
Puuhellaa ei olla vielä testattu ku on olu niin paljo muutaki hommaa. Mies tänään senverran kokeili, että imua löytyy ja hyvin, vaikkei vähintäänkään vuoteen sitä oo kukaan käyttäny.
Ihanan alkaa leipomaan kaikkea joululeivonnaisia sun muita. Laatikot uuniin jne. Ihan innoissani oon.
2079327.jpg