Pohja:
 200g sulaa voita
 9 dl kaurahiutaleita
 2   rkl vehnäjauhoja
 1 tl leivinjauhetta
  2 dl sokeria
  4 tl vaniljasokeria
 4 rkl siirappia
  Päälle:
 200 g suklaata, ihan mitä vain
Lisää muut aineet sulatettuun voihin ja sekoita tasaiseksi. Levitä uunipellille leivinpaerin päälle. Paista 175 asteessa n. 10 minuuttia.
Lisää nopeasti kuuman pohjan päälle 200 g suklaata. Käytä vaikka muutama minuutti vielä uunissa, että suklaa sulaa ja levitä se tasaisesti piirakan päälle. Jäähdytä ja leikkaa neliöiksi.
Säilytä pakasteessa ja syö suoraan sieltä :))
Muokkaan: Ekan satsin ku tein, suklaa oli ruotsista ostettua fazerin sinistä 100g levyissä. Se pehmeni hetkessä siihen päälle ja oli helppo levittää lastalla sileäksi. Mutta toista annosta tehessäni ostin ihan Suomesta 200g fazerin sinistä ni sepä ei sulannukkaan niinku piti. Vaikka käytin uunissa (vää liianki kauan) ni sitä ei voinu levittää päälle. Se oli jotenki liian "jauhonen" suklaa. Pistimpä sitte murusiks koko hoidon ja syötiin jätskin päällä. Olihan se hyvää niinki muttei vastannu tarkotusta. Seuraavan kerran kokeilen marabouta, luulen että toimii, koska sen suklaan koostumus on ihan eri ku fazerissa.
Tämä on niin hyvää, että kuvatessa löysin pakkasesta tällasen rasian:
1771150.jpg