Tämä on mun tavote, että saisin nuo muutamat venyvät projektit pois päiväjärjestyksestä. Tein lapaset kuitenki loppuun, jotka uhkas jäädä laatikkoon keskeeräisenä. En oo vielä niitä konehuovuttanu, mutta se ei teetä enää ongelmia  

Sitte mulla on sile valmiille Anne Geddesin vauvapalapelille seuralainen tuolla rullalla. Tympeää vaan, kun pelkkää beessiä on enää tekemättä ja tuntuu olevan jotenki jumissa, eikä mikään pala enää sovi mihinkään. Toivottavasti on edes kaikki palaset tallella. Kaks muuttoaki läpikäynyt palapelintekeles.

Kirjontatyö, enempiki syksyinen pöytäliina, joka ei oo ees puolessavälissä, huohh....

Isoäidinneliöitä on toistakymmentä tummanruskea/valkoisia. Mitä niistä lie tekis. Pieni vauvanpeitto niistä on ollu aikomus joskus tehä (sillonku tuo meijän 2 v oli masussa ). Mutta tökkäs kait siihen, etten tiiä, miten mää ne yhdistäisin   Jossain netissä törmäsin ohjeeseen, miten ne virkataan yhteen, mutten mää älynny siitä mitään. Jonku pitäis käjestä pitäen mulle opettaa. Täytyy vaan ottaa koukku kauniiseen käteen ja alakaa kokeilemaan.

Jouluinen ristipistotyö on vajaana, mutta sitä en kyllä nyt tee. Marraskuussa vasta ja kun on jo hyvällä alulla, niin on mahollista saaha se sitt jouluks valamiiks 

Että mistäpä alottais. Nähtäväks jää, mikä noista tänne ekkana ilmestyy.

Yks AIO-vaippaki muuten on leikatttuna, ompelua vailla.

Eihän kellään muilla oo tuollasta listaa keskeneräisiä ? Jossain blogissa luin, että joku oli laittanu itelleen säännön, että VAIN viisi keskeneräistä työtä saa olla kerrallaan tai uusia ei aloteta :))