Oli tarkotus, että ostan pieniä ilmapalloja ja kokeilen aluksi paperinarupalloa. Ni kuinkas ollakkaan pallot oliki isoja ja sydämenmuotoisia. Että tällanen vaatimaton pieni kokeilu vaan. No, onnistuipa kuitenkin. Naru loppui kesken eli pitäis olla vähän tiuhempi, koska aattelin laittaa valot tuohon sisälle ja vaikka ikkunalle. Täytyypä seuraavaan versioon muokata nuo jutut.

Nää on kivoja jouluaskarteluita. Esim valkosia erikokosia palloja roikkumaan katosta,tai johonkin laakeaan astiaan pöydälle. Ihan pieniä erivärisiä isoon lasipurkkiin pöydälle tms. Vain mielikuvitus on rajana. Tai miksei kuusenpalloiksikin, kunhan muutkin koristeet on sitten aika hentoisia.

Tein siis näin: Laimensin erikeepperiä vedellä. Se saa olla aika vetistä. Sitten puhalletun ilmapallon päälle aloin pyörittää narua ristiin rastiin. Aluksi oli haasteellista saaha pijettyä se alotusnaru paikoillaan, mutta kyllä se sitten asettui kun tuli päälle muita naruja. Loppukohta nätisti johonki huomaamattomaan kohtaa. Ripustin kuivumaan pyykkitelineen nipsukkaan yön yli. Aamulla n. 8 tuntia edellisestä aloin irrottaa naruja pallosta. Palloa ei siis kannate kylmiltään puhkasta vaan sormilla palloa painelemalla pitää irrottaa narut pallosta ja sitten vasta puhkasta ku naru on jokakohdasta irti. Mulla yhestä kohasta jäi irrottamatta ja heti oli koko sydän painua kasaan kun pallon puhkaisin. Helppoa ja nopeaa. Paitsi seuraavalla kerralla otan jonkun kaveriksi ohjaamaan narun liimakupin kautta. Se oli vähä vaikeeta yhdellä kädellä ku toisella piti kokoajan pitää pallosta kiinni.