EI jaksa näin kesähelteillä (kieh kieh) tehä kovinpaljoa mitään väsäyksiä. Jotain pieniä ompeluksia on tullu muutamana päivänä tehtyä. Sellasia rästihommia, mitkä oottaa ja oottaa vaan. Ja vähä turhanpäivästäki tietenki.
Miehelle ompelin pyynnöstä pehmustetun asepussin ku edellinen on liian lyhyt. Siinähän nyt ei kauaa menny, mutta naapurin rouva vähä katto pitkään ku asteli ovesta sisään justiinsa ku astelin haulikon kanssa eteisenpoikki ku kokeilin, onko se sopiva siihen :)) Ei sentään perääntynyt saatikka luikkinut kotiinsa :D
Vauvanvaunuihin tein sadesuojalle oman pussin ku aina se seilaa missä sattuu eikä ikinä oo mukana ku sitä eniten tarttis.
Tytön turvaistuimen päällykangas alko oleen jo "kaatopaikkakunnossa" vaan minähän en hevillä luovu siitä ja ompelin uuden päällisen. Harmittaa etten ottanu oikeen kuvaa siitä vanhasta. Hyvä tuosta tuli, vaikka se muutamalla tunnilla viimeyön unia lyhensikin. Tais mennä kello kolomatta pikkutunneilla ku hipsin nukkumaan. Pakko oli tehä valamiiks ku kerran on alotettu.
Olisinhan minä mieluusti ostanu ihan uuen istuimen, mutta ei menny miehelle selitys läpi, etten minä osaa uutta päällistä siihen tehä.(Pitikin mennä päällystämään yks turvavyöistuin tässä talavella)
Tuo reuna vähän "löröttää" tuossa ku siitä on kadonnu yks nappi, millä se on istuimessa kii. Kyllä mää sen vielä löyän.

1732937.jpg