Nämä on pomminvarmat villahousut. Ruskovillan mallinro kolmosella tehty. Se hyvä tässä mallissa, että leveys ei ainakaan lopu kesken, kun neule on tuota joustinta.
 1374337.jpg

 Näillä on ikää, pojat. Kahella lapsella ollu ahkerassa käytössä. Päivä melkeen paistaa läpi, on joitakin pieniä reikiäkin, mutta saa olla miten märkä yövaippa tahansa, niin yökkärit ei kastu se on vissi :)
Eli voin vannoa, mitä vanhemmat sen paremmat. Ja ihan oikeasti vielä. Taitaa muuten olla mun ihat ekat itetehsyt. Äiti opetti ;) Tämä malli on alunperin ruskovillan malli nro 4. Ihan tarkalleen. Käytössä vaan muokkautunu meille sopivaks. Lahkeet on läks.
1374340.jpg

Nämä liukuvärjätyt on myös meijän suosikit. Koska vaippana on muotoonommeltu cuddle, niin "pikkuhousumallinen" villahpousu sopii ku nenä päähän. Ei jää ylimäärästä lahkeeseen eikä vyötärölle, vaa melkeen koko villahousu on sen vaipan päällä. Nämä on myös tehty ruskovilan malli  kolmosella. Vaan lyhyemmät kun nuo vaaleanharmaat.
1374349.jpg

Tässä on ruskovillan malli nro1. Mutta muokattu versio. Eli ainaoikeinneule on vaihtunu sileäksi neuleeksi ja lahkeet on pitkät. Jonkulaisen sydämen yritin takapuolelle väsätä, muttei oikeen näy. Pitänee vaikka villalangalla reunustaa vielä.
1483850.jpg
.

Näitä kahta lankaa löytyy vielä kotoa. Mitä aletaan tekemään??
1374350.jpg