Tätä suosittelen kokeiltavaks, vaikkei olisikaan mikään kasvispihvien ystävä. Jopa meillä nämä uppoaa lstenki suihin ku vettä vaan. Valkokastikkeen ja perunoitten kans. Mielellään muusia, kiitos!



Porkkanapihvit:

2½ dl raakaa porkkanaraastetta

½ dl korppujauhoja

1 dl kermamaitoa

½ dl vehnäjauhoja

½ dl voisulaa

1 tl suolaa

1/4 tl valkopippuria

1/4 tl muskottipähkinää

1 muna

 

Korppujauhot turvotetaan kermamaidossa. Kaikki aineet yhdistetään ja taikinasta muodostetaan kahdella ruokalusikalla pihvejä suoraan paistinpannulle. Paistetaan molemminpuolin.

Joskus olen tenhyt ihan pelkistetyn version näistä(raaka-aineiden puutteessa), eli kerman sijaan vettä, mausteena pelkkää suolaa, niin ruuaksi kelepaa siltikin.