Tämä on ihan perinteinen tiikerikakku. Tein ihan vaan kokeillakseni suklöaakuorrutetta, jota en koskaan oo saanu onnistumaan. SIskolta sain hyvän ohjeen ja siitä tuli justiisa sellanen ku pitääki. Eli ei oo liian tahmea eli pystyy syömään vaikka käsistä, lapsetkin, mutta ei mene edes jääkaapissa liian kovaksi. Kaks levyä suklaata kahteen kakkuun. Toinen levy on ns taloussuklaata eli kovaa suklaata ja toinen on sitten sitä "syöntisduklaata" eli esim fazerin sinistä tai marabouta. Ne ku sekottaa keskenään, sulattaa ja valuttaa ni namskis  

Ja 32-vuotta oon miettiny, miten tiikerikakkuun saa niin hienon kuvion, ettei tulis sekasikiö niin nyt tiijän senkin. Elikkä ku on laittanu eka vaalean kerroksen, sitten tumman ja viimeksi vaalean niin haarukalla tekee sitten ihan pinnasta pohjaan S-kuviota ylös-alas koko kierroksen ni tulee kutakuinkin tämännäköinen kuvio.