Iltapuhteeks paistoin rieskoja. Ei meinannu kuvaa saaha otettua ku ne sitämukaa hävis ku sain pannusta pois. Nämä rieskat siis oikeasti paistetaan paistinpannussa. Ei kannate sitä uusinta kovanaamaa välttis käyttää, joku vanhempiki on ok. Aika kovalla lämmöllä kuitenki paistetaan iliman rasvaa tietenki molemminpuolin muutama minuutti, Siis kuiviltaan. Nää on niin pehmeitä ja hyviä, että onnettomampiki jauhopeukalo onnistuu varmasti. Missään muussa ei voi epäonnistua ku sen rieskan saamisessa kohtalaisen ohkaseks ja ehyenä pannuun Nolostunut

Ohje:

1 litra piimää

3 tl soodaa

4 tl suolaa

400 g ohrajauhoja

400 g vehnäjauhoja

Laitoin tarkalleen nuo määrät (tosin jauho oli mulla rajantakaa haettua rågsigtiä eli vehnä-ruisjauhosekotus) ja taikina tuli löysähkö, johon pöydällä pyörittelin vähän lisää jauhoja, että suunnilleen sain leivottua.