Pohja:
200g sulaa voita
9 dl kaurahiutaleita
2 rkl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 dl sokeria
4 tl vaniljasokeria
4 rkl siirappia
Päälle:
200 g suklaata, ihan mitä vain
Lisää muut aineet sulatettuun voihin ja sekoita tasaiseksi. Levitä uunipellille leivinpaerin päälle. Paista 175 asteessa n. 10 minuuttia.
Lisää nopeasti kuuman pohjan päälle 200 g suklaata. Käytä vaikka muutama minuutti vielä uunissa, että suklaa sulaa ja levitä se tasaisesti piirakan päälle. Jäähdytä ja leikkaa neliöiksi.
Säilytä pakasteessa ja syö suoraan sieltä :))
Tein tästä luontaisesti Gluteenittoman version käyttämällä vehnäjauhojen perunajauhoja ja kaurahiutaleina oli Semperin kaurahiutaleita.
Kommentit