Pohja:
 200g sulaa voita
 9 dl kaurahiutaleita
 2   rkl vehnäjauhoja
 1 tl leivinjauhetta
  2 dl sokeria
  4 tl vaniljasokeria
 4 rkl siirappia
  Päälle:
 200 g suklaata, ihan mitä vain
Lisää muut aineet sulatettuun voihin ja sekoita tasaiseksi. Levitä uunipellille leivinpaerin päälle. Paista 175 asteessa n. 10 minuuttia.
Lisää nopeasti kuuman pohjan päälle 200 g suklaata. Käytä vaikka muutama minuutti vielä uunissa, että suklaa sulaa ja levitä se tasaisesti piirakan päälle. Jäähdytä ja leikkaa neliöiksi.
Säilytä pakasteessa ja syö suoraan sieltä :))

Tein tästä luontaisesti Gluteenittoman version käyttämällä vehnäjauhojen perunajauhoja ja kaurahiutaleina oli Semperin kaurahiutaleita.