Tätä suosittelen kokeiltavaks, vaikkei olisikaan mikään kasvispihvien ystävä. Jopa meillä nämä uppoaa lstenki suihin ku vettä vaan. Valkokastikkeen ja perunoitten kans. Mielellään muusia, kiitos!
Porkkanapihvit:
2½ dl raakaa porkkanaraastetta
½ dl korppujauhoja
1 dl kermamaitoa
½ dl vehnäjauhoja
½ dl voisulaa
1 tl suolaa
1/4 tl valkopippuria
1/4 tl muskottipähkinää
1 muna
Korppujauhot turvotetaan kermamaidossa. Kaikki aineet yhdistetään ja taikinasta muodostetaan kahdella ruokalusikalla pihvejä suoraan paistinpannulle. Paistetaan molemminpuolin.
Joskus olen tenhyt ihan pelkistetyn version näistä(raaka-aineiden puutteessa), eli kerman sijaan vettä, mausteena pelkkää suolaa, niin ruuaksi kelepaa siltikin.
Kommentit